Pište-Povídky blog

  Opět i s blogem v patách

24. 1. 2013

Vážení PéPáci,

byly časy, kdy web Pište-Povídky měl i blog. Tedy přesněji, ony ty časy ani nikdy nepominuly, ale je bohužel pravdou, že blog.piste-povidky.cz byl tak trochu opomíjen. Ale to se už doufám nestane.

Byla mi nabídnuta pozice „PéPé blogerky“, a co já jsem neudělala. No ano, samozřejmě. Přijala jsem. Hned na začátek raději však řeknu, že nic příliš neslibuji. Aktivita bude vyšší jen o pár stupňů (i tak snad ale znatelných). Tím chci naznačit, že se rozhodně nebude jednat o každodenní příspěvky. To v žádném případě. Ale řekněme tak jednou, možná dvakrát, za měsíc, by se tu nějaký ten článek zjevit mohl.

A jaká je tedy má představa? No, v každém případě zde budou zprávy nejen ze zákulisí Pište-Povídky.cz, ale různé zajímavé aktuality i z dění „nedomácího“. Co třeba seznam různých soutěží, které by, možná, mohly zaujmout tu „akční část PPO (Tedy myšleno PéPé Osazenstva)? To by možná nebylo k zahození, že? A co takhle seznam literatury? Ale ne ten středoškolský, ale ten, kde by byla vypsána nějaká díla, kde je možné se dočíst o tom, jak psát.

Ale samozřejmě nejen to. Věcí na podobné bázi snad bude ještě více. No, tolik ke krátkému úvodu. A příště, příště už snad u nějakého smysluplnějšího článku znovu na shledanou!

S pozdravem, Ash

5 komentáře(u) » | Napsal Ash v kategorii Obecné



5 komentáře(u) k “Opět i s blogem v patách”

  1. Pavornocturnus píše:

    Sakryš, o blogu nevím zhola nic! Asi se málo zajímám o dění, ale myslím, že jsem na odkaz nikde nenarazila.
    Což se tímto rozhodně mění. Hodlám to tu prozkoumat a zjistit, jak to šlo, abych pak mohla posuzovat restart:-)

    Jednou dvakrát za měsíc je aktivita pro mne coby zapomnětlivku neschopnou sehnat si na internetové čtení čas naprosto vyhovující.

    Budu se tedy těšit na nové příspěvky:-) Hodně štěstí s nápady!

    S pozdravem
    Pavorka

  2. Auril píše:

    Já jsem velmi zvědavá, jak dlouho ta funkčnost blogu potrvá :) Ne, že bych nevěřila v tvé schopnosti a výdrž Ash, ale téměř nulová návštěvnost asi moc nepovzbudí k činnosti :\

  3. Ash píše:

    To Auril: Jo, to já jsem zvědavá též. Uvidíme, jak se zadaří.. :)

    To Pavornocturnus: Odkaz je i na PP, ale tak trochu skutečně není vidět..

  4. admin píše:

    To že na blog nikdo nechodí není pravda auril, už jen podle komentářů sem chodíme minimálně čtyři :-))

    oprášíme, přidáme banner.. já bych nebyl zase takovej skeptik :-)

  5. Bjelasek píše:

    Nějaký ten seznam literatury o psaní ti můžu poskytnout a možná bych se zmohla i na recenzi, abys to nemusela pročítat. Tedy není to velký seznam, ale pořád je to lepší než nic. Já osobně bych ale uvítala třeba i recenze na normální literaturu a možná i knížek Pépáků. Jakožto vášnivý čtenář, stále se zajímající o nové knížky.

Odeslat komentář

Zatim nevalidni XHTML | Validni CSS | Copyright © Pište-Povídky blog
Vzhled od SmallPark