Pište-Povídky blog

  Druhý týdenní report návštěvnosti PP z měst ČR

7. 7. 2008

A máme tu velmi očekávaný druhý report návštěvnosti PP z měst ČR. Změnilo se nějak pořadí? Zůstal Nejdek tak vysoko v hodnocení? Přibylo nějaké další město do TOP15 ? To se dozvíte o pár řádků níže. :- ) Rád bych touto cestou poděkoval všem, kteří pomáhají svým městům dostat se výš v hodnocení, protože určité změny byly zaznamenány a věřím, že právě díky Vaší aktivní účasti.

 

Takže, jak jste si vedli v minulém týdnu…

 

2. report (30.6.-6.7.2008)

 

V tomto týdnu portál navštívili návštěvníci z celkem 107 měst v České republice. Zde je 15 nejlepších z nich:

 

1. Praha

2. Brno

3. Ostrava

4. Kopřivnice

5. Teplice

6. Nejdek

7. Liberec

8. Plzeň

9. Vysoké Mýto

10. Olomouc

11. Hradec Králové

12. Břeclav

13. Most

14. Havlíčkův Brod

15. Duchcov

 

Zdroj statistik: Google Analytics

 

 

Postřehy, poznámky, zajímavosti:

Procentuální poměry návštěvnosti se v tomto týdnu nijak výrazně nezměnili. Jen Ostrava se přiblížila 5% hranici, jinak vše při starém. Doslova „Velký třesk“ se však strhl na pozicích za třetím v pořadí, tedy Ostravou. Na neuvěřitelnou 4.pozici se propracovala Kopřivnice (minulý týden šestá). Oproti tomu minulý týden České Budějovice vypadly zcela z TOP15 měst žebříčku. Z 9.pozice na 5.pozici se posunuly Teplice. Na 6.místo se vyšplhal tolik populární Nejdek. Polepšil si sice jen o jednu příčku, ale kdo očekával propad Nejdku v dalších týdnech, zatím se zdá spletl. Plzeň si drží svou 8. pozici. Do TOP15 nám přibyl nový účastník – Vysoké Mýto a to hned na 9.pozici. Olomouc si polepšila a to o dvě příčky, na 10.místo. Stejně tak Hradec králové z 13.místa na 11.pozici. Dalším nováčkem v TOP15 je Břeclav, na 12.pozici. mírně si pohoršil Most a Duchcov. Havlíčkův Brod se probojoval na 14.pozici. Nejvíce času na stránkách trávily z TOP15 návštěvníci z Vysokého Mýta. Další v pořadí pak byla Plzeň a Praha. Kopřivnice si tedy svůj primát v délce návštěv neudržela. Jako bonus přidávám malý slovenský report. „Bratia“ Slováci k nám nejvíce chodí z Bratislavy.

Jak můžete pořadí měst sami ovlivnit?

Velmi jednoduše, stačí říct co nejvíce kamarádům ve Vašem městě, aby se přišli na Pište-povídky.cz podívat a pak už jen čekejte, co to udělá s pořadím měst na konci týdne…

Nový komentár » | Napsal admin v kategorii Reportáže


Odeslat komentář

Zatim nevalidni XHTML | Validni CSS | Copyright © Pište-Povídky blog
Vzhled od SmallPark