Pište-Povídky blog

  Porota soutěže vybrána

14. 1. 2009

V neděli byla definitivně vybrána porota pro Soutěž literárních děl Pište-povídky.cz. Z šesti nominovaných jmen se hledali 3 vyvolené, kteří se stanou porotci soutěže. Vybíralo se z těchto členů: Mixie, Mkaluzik, Sean Rockner, Kokoslav, Element, Dzana.

 

Téměř do poslední chvíle nebylo jasné, kdo bude do poroty zvolen. Rozhodnutí padlo v neděli večer na fóru Pište-povídky.cz, kdy admin definitivně oznámil jména 3 vybraných porotců. Do poroty byly tedy nakonec vybráni: Mkaluzik, Sean Rockner, Dzana.

 

Navzdory zklamání přijali ostatní nominovaní svůj „neúspěch“ velmi sportovně. Admin také vysvětlil, že s nevybranými členy počítá i do budoucna a to například pro jiné, neméně důležité funkce v rámci fungování projektu Pište-povídky.cz.

 

Jména porotců a především složení poroty možná někoho překvapila, mnoho z vás se ale shodlo na tom, že porota byla vybrána velmi precizně a s rozmyslem. Všem zúčastněným děkujeme.

 

V případě odstoupení kohokoliv z porotců bude vybrán náhradník a to bud´ z ostatních nominových nebo všech členů Pište-povídky.cz. Věřme, že se porota v tomto složení osvědčí. Již nyní můžeme předpokládat, že jejich rozhodování bude maximálně objektivní, konstruktivní a férové.


Hodně štěstí všem v soutěži přeje Tým Pište-povídky.cz

Nový komentár » | Napsal admin v kategorii Soutěže


Odeslat komentář

Zatim nevalidni XHTML | Validni CSS | Copyright © Pište-Povídky blog
Vzhled od SmallPark