Pište-Povídky blog

  1000 zaregistrovaných členů Pište-povídky.cz

6. 1. 2009

6.1.2009 překročil počet registrovaných členů Pište-povídky.cz hranici 1000 uživatelů – autorů, ale i čtenářů.

Těší nás, že Vašich registrací neustále přibývá a také díky tomu se autorům děl dostává daleko lepší a objektivnější reflexe, především prostřednictvím nových komentářů. Více registrací znamená také více děl a mnohem více komentářů. Ať už jste zkušený autor, šikovný a talentovaný začátečník nebo jen člověk, který má literaturu rád, každý je na portálu Pište-povídky.cz vítán.

 Věřme, že počet nových členů bude narůstat stejně rychle jako doposud a je 100% jisté, že všichni noví členové budou pro Pište-povídky.cz dalším přínosem. Více o registraci zde.  

5 komentáře(u) » | Napsal admin v kategorii Obecné



5 komentáře(u) k “1000 zaregistrovaných členů Pište-povídky.cz”

  1. homo sapiens tupiens píše:

    Líbí se mi tenhle projekt,je to opravdu dobrý nápad. Chvíli jsem i uvažovala o registraci, ale moje literární pokusy nejsou zveřejnění hodné…

  2. admin píše:

    Díky. To záleží jen na Vás, zda si troufnete svá díla zveřejnit. Jen bych rád upozornil, že Pište-povídky.cz není určen pouze zkušeným spisovatelům, ale naopak všem začínajícím autorům, kteří se chtějí ve své činnosti ještě dále zdokonalovat. Takže klidně svá díla vložte, věřím, že komentáře budou pozitivní.

  3. homo sapiens tupiens píše:

    No nevím, jestli se na mých „dílech“ dá vůbec najít něco pozitivního. Jejich úroveň je pod bodem mrazu. Přesto to ještě zvážím a možná se někdy v budoucnu objevím na seznamu uživatelů…

  4. admin píše:

    Budeme se těšit. :-)

  5. homo sapiens tupiens píše:

    no myslím, že není na co=D….pochybuju, že bych váš projekt nějak obohatila

Odeslat komentář

Zatim nevalidni XHTML | Validni CSS | Copyright © Pište-Povídky blog
Vzhled od SmallPark